Iako su preuske haljine koje ističu njezinu oblu stražnjicu te dekoltei kojima naglašav grudi ono po čemu je najpoznatija, Kim Kardashian imai svojih svijetlih modnih trenutaka. Odabrali smo 3 haljine u kojima je do izražaja došla njezina ženstvenost

Iako iza nje ne stoje ni filmska ni glazbena ostvarenja Kim Kardashian svakodnevno puni medije, a i česta je gošća najvažnijih VIP svjetskih događanja. Zaradom je iza sebe ostavila mnoge slavne dame, o njezinom se stilu i odjevnim kombinacijama raspravlja u svijetu mode, a pored njezine senzualne figure tanašne žene izgledaju kao djevojčice.

>> Kim Kardashian: Zvijezda ponosna na svoje bokove

>> Kim Kardashian stražnjicom nadmašila i J.Lo

Oblina se ne srami već ih naprotiv vrlo rado istiće pripijenim suknjama i haljinama. Ponosna na svoj ženstveni izgled Kim pazi samo kako bi redovitim vježbanjem sve zadržala na svom mjestu. Uopće ju ne smeta što za omiljenu dizajnersku veličinu '0' u njezinom ormaru nema mjesta, a jedini trik kojim izdužuje svoje tijelo u obliku pješčanog sata su vrtoglave potpetice.

3 haljine koje slave ženstvenost Kim Kardashian
Žuta haljina Elie Saab
Kroj koji je istaknuo obline, boja koja je osigurala pažnju te make up koji je naglasio izrazito ženstveni look koji je Kim odabrala za ovogodišnji filmski festival u Cannesu.

Dvodjelna čipkasta haljina Emilio Pucci
Dvodjelna haljina Emilio Pucci u kombinaciji crne boje i čipke naglasili su ženstvenu siluetu te stražnjicu koju Kim voli isticati. Iako su joj mnogi zamjerili da je kopirala Gwyneth Paltrow koja je prva nosila ovu Puccijevu haljinu, pristaje joj odlično. 

Plava haljina Marchesa
Sinonim ženstvenosti je svakako Marchesa, a pomalo neobičan odabir za starletu je duga i uskplava haljina tog glamuroznog brenda s tankim naramenicama i šlepom.

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju