Ženski provod u kinu uz film u kojem glumice izgledaju savršeno u svakom trenutku odličan je način zabave i opuštanja, no neke scene možemo samo odmahnuti rukom, jer tko se ikada našao u situaciji da izgleda savršeno nakon vježbanja ili ima savršeno oblikovanu frizuru na plaži?

Složili smo listu situacija koje se pripadnicama ženskog spola 'događaju' samo na filmskom platnu, točnije u romantičnim komedijama koje su visoko na popisu omiljenih filmova baš kod svake cure (da čak i one koja uporno odbija to priznati)!

Savršena frizura na plaži
Iako će stilisti slavnih reći kako je vrlo jednostavno složiti frizuru kakvu u mnogim filmovina nosi Kate Hudson, savršeno opuštene lokne na plaži moguće su samo u filmovima.

I dok će ih u salonu napraviti u vrlo kratkom roku gotovo je nemoguće postići taj 'opušteni' look nakon kupanja. Ukoliko niste sretnica koja ima prirodno kovrćavu kosu.

>> 5 bizarnih metoda uklanjanja boli

Seksi look nakon vježbanja
Da upravo tako, savršeno i seksi nakon vježbanja izgledaju mnoge zvijezde uvjerili smo se u mnogim romantičnim komedijama, no kome to uspijeva u stvarnom životu?

Život u savršenom stanu
Baš poput Carrie u seriji 'Seks i grad' i mnogi drugi ženski likovi izazivaju zazubice svojim savršeno uređenim stanovima u najskupljim kvartovima koji najčešće imaju i krovnu terasu ili pogled na cijeli grad.

U stvarnosti - jednostavno nemoguće. Ili? Razuvjerite nas!

>> 5 muških navika koje ženama idu na živce

Elegantno trčanje u vrtoglavim potpeticama
Upravo bi tu 'sposobnost' ženskih likova najradije posjedovale, zar ne? No mogućnost da brzo i elegentno poput gazele bježi u vrtoglavim potpeticama izgleda ima samo Carrie...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju