Budući da je ponedjeljak kao početak tjedna idealan odabir za početak poboljšavanja životnih navika, kao poticaj vam donosimo poznate žene različite dobi i tjelesne konstrukcije koje ne propuštaju svakodnevne treninge

Ne morate se zamarati vježbanjem svakoga dana kao niti novom opremom s kojom ste namjeravali obilježiti početak zdravijeg životnog perioda, već izvući stare tajice i majicu iz ormara i krenuti u - šetnju, teretanu ili na zumbu.

>> Wet look tajice: Trend koji je pokorio hrvatske ulice

Izvucite stare tajice iz ormara i razvučenu majicu u kojoj koža diše i krenite u akciju

Ukoliko čekate službeni početak proljeća kako biste počeli sustavnije paziti na prehranu i redovito vježbanje, budite odlučne i krenite u akciju već ovoga ponedjeljka.

>> Šetnja po svježem zraku jednako je djelotvorna kao i teretana

Ako ste koristili nedostatak odgovarajuće sportske opreme za aktivniji život izvucite stare tajice iz ormara i razvučenu majicu u kojoj koža diše i krenite u akciju.

Da se niti zvijezde ne zamaraju previše savršenim dojmom prilikom vježbanja dokazuju fotografije najrazličitijih tipova žena koje u tajicama, najstrožim 'izdajicama' linije nogu bez problema i Photohsopa otkrile svoje noge prilikom odlaska na treninge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju