Po svojim odjevnim kombinacijama i stilu odijevanja Pippa Middleton je poznata u cijelom svijet, a paparazzi je prate svakodnevno na ulicama Londona prilikom odlaska na posao. Djevojka koja nam je poput susjede jer znamo gotove sve njezine navike obožava jutarnju kavu, rijetko izlazi bez sunčanih naočala i voli jednostavne haljine i ravne čizme

Poznata po tome što je sestra britanske princeze koja ima neodoljivu stražnjicu Pippa je ustvari jednostavna i obična djevojka koja njeguje casual stil te ima uhodane navike.

Zahvaljujući paparazzi fotkama koje svakodnevno preplavljuju medije mnogima se popela na vrh glave, no ona šopingira u lancima komercijalne odjeće, obožava prvu jutarnju kavu i nije ovisna o vrtoglavim potpeticama što ju čini sasvim običnom djevojkom iz susjedstva.

>> Pippa Middleton: Što su hladniji dani, to su minice kraće

>> Pippa Middleton: Kaputić po volji i najstrožih kritičara

1. Njezina puno slavnija sestra, pučanka Kate je nakon udaje za princa postala princeza Catherine dok je Pippa punim imenom Philippa u svijetu postala prepoznatljiva po nadimku. Djevojka iz susjedstva obožava svoj nadimak koji joj odlično pristaje.

2. Bijela haljina dizajnera Alexandera McQueena koju je posebno za djeverušu na kraljevskom vjenčanju preradila Sarah Burton u prvi je plan stavila stražnjicu koju su mediji proglasili Pippnim adutom. Ona ju spremno i ponosno pokazuje u kratkim suknjama i jednostavnim haljinama. A zašto i ne bi kada je obla guza rezultat treninga, a znamo koliko je teško stražnjicu održavati čvrstom i oblom, zar ne?

3. Jednostavnost je njezin moto kad je odijevanje u pitanju. Haljine kupuje u Zari i H&M-u, u ormaru ima nekoliko pari omiljenih čizama, a jedini su joj luksuz torbe.

4. Modni dodatak bez kojeg rijetko izlazi u javnost su sunčane naočale. Bez obzira jesu li ulice Londona obasjane suncem Pippa pred paparazzima pozira u jednom od svojih omiljenih modela.

5. Za razliku od sestre Catherine koja je mirna te u potpunosti poštuje pravila koja vrijede u kraljevskoj obitelji, Pippa je cura za društvo. Njezin nemiran duh i želja za dobrim provodima poznati su u krugu obitelji i prijatelja, a kad je ona na zabavi dobar štimung je zagarantiran.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju