Pronaći gospodina Savršenog je nimalo lak zadatak, a puno se lakše opustiti i prepustiti maštanjima uz omiljene likove koji nas zavode, slamaju nam srca te na kraju uvijek pronađu savršen način i kažu pravu rečenicu. Oni su savršeni materijal za brak, no nažalost žive samo u izmišljenim pričama

Omiljene knjige, televizijske serije i filmovi skrivaju muške likove zbog kojih poželimo barem na 5 minuta imati čarobni štapić kako bi ih pretvorili u stvarne muškarce te im se bacili u zagrljaj. Izdvojili smo ih nekoliko koji su, vjerujemo složit ćete se, odličan materijal za brak, no nažalost postoje samo u mašti.

Mr. Darcy
Hladan, rezerviran i nezainteresiran glavni lik romana i filma 'Ponos i predrasude' ustvari je muškarac zbog kojeg smo spremni roniti suze i to nakon što bez zadrške otkrije svoje osjećaje i prizna kako ne može zamisliti život bez ljubavi. Tu su ulogu obilježila dva zgodna Britanca, Colin Firth i Matthew MacFadyen.

>> 10 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

>> O čemu muškarci najviše lažu?

Edward Cullen
Uz to što je bezobrazno zgodan, Edward će živjeti vječno što znači da će njegova ljubav trajati zauvijek. Uz to on ima svoju zločestu stranu koja je toliko seksi baš zato što ulaže nadljudske napore kako bi nadjačao vampirske porive koji bi mogli uništiti onu koju voli.  Mladi holivudski glumac Robert Pattinson teško da će ikada odigrati ulogu koja će ga obilježiti više od ove.

Derek Shepherd
Uz ruke i prste koji itekako znaju što rade, Dr. Zgodni je šarmantni muškarac kojem je nemoguće odoljeti. Ponekad 'mekušac', no ustvari frajer koji se zna boriti za ženu koji voli. Glumi ga Patrick Dempsey.

Carlos Solis
Zadovoljiti Gabrielu Solis baš kao i svaku ženu nije lako, no muževnim izgledom te srcem koje skriva u čvrstom oklopu i pokazuje kada je to prijeko potrebno Carlos se popeo visoko na listu najpoželjnijih muževa.

Britanski premijer David
Po mnogima jedna od najboljih uloga britanskog srcolomca Hugha Granta pretvorila ga je u muškarca koji će zaboraviti na sve kad je ljubav u pitanju, a svojim neodoljivim naglaskom te slučajno otkrivenim poljupcem na školskoj predstavi lik kojeg glumi, britanski premijer David popeo se visoko na listi najpoželjnijih muškaraca za brak.

Jedan i jedini - Aidan
Iako ga je Carrie (na)pustila zbog Face, jednom od omiljenih muškaraca iz serije 'Seks i grad' teško da se može pronaći mana. On je, gledano sa svih strana i iz svih kuteva muškarac koji je dovoljno jak da podnese i razumije svaki segment ženskog PMS-a. I to ga naravno čini idealnim materijalom za brak. Njegov lik je odglumio John Corbett.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju