Svi koji koriste društvene mreže, slike svog lica i naličja trude se pokazati u najboljem svjetlu, a izuzetak nisu ni poznate osobe koje na službenim stranicama imaju priliku pokazati svoje pravo lice koje ih čini bliskijima svima nama. Tako su prirodne fotografije bez intervencije photoshopa i bez namještenih poziranja uvijek dobrodošle, jednu takvu na kojoj je uhvaćen trenutak u kojem dominira prirodna ljepota odabrala je Severina

Za razliku od fotografija na kojima pozama otkriva svoju besprijekornu figuru i zavodničko lice koje u sekundi preuzimaju vodstvo internetskog sadržaja Severina je za svoju službenu stranicu odobrila fotku koja je prikazuje kao sasvim običnu lijepu ženu.

>>Severina: Stajling svjež poput sočne voćne salate

Na press konferenciji u Ljubljani uoči predstojećeg koncerta popularna pjevačica pojavila se u crnoj haljini dugačkih rukava, decentnog make upa i kovrči koje su prirodno padale preko ramena.

>>A ovako izgleda Nina Badrić bez šminke

Slika uhvaćena u trenutku koji je oslikava kao običnu ženu Seve je odobrila za što bliži kontakt s brojnim obožavateljima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju