Biti mama je najljepši posao na svijetu, a kad mame spadaju na A-listu holivudskih glumica rezultat su zaposlene, prekrasne žene koje odlično žongliraju između poslovnih i obiteljskih obaveza, stižu na kozmetičke tretmane, odjevene su po posljednoj modi te na svakoj fotografiji izgledaju besprijekorno

Uz vojsku kućnih pomoćnica, dadilja, osobnih asistenata i stilista sve je to moguće, pa i trenuci koje slavne mamae provode s djecom mogu biti opušteni.

>> Najpoznatije ljepotice koje su u 2011. postale mame

>> Koja su to najneobičnija holivudska imena za djecu?

Njihove besprijekorne linije i savršeni osmijesi znaju izazvati zazubice, no uzmemo li u obzir da odličan izgled stoji u opisu njihovog posla, na kraju dana i one su samo mame koje uživaju u društvu svojih klinaca.

Modeli Allessandra Ambrosio i Doutzen Kroes odličnu liniju mogu zahvaliti poslu te odricanjima, Jessica Alba je priznala kako je od svoje 16 godine konstantno na dijeti, dok Jennifer Lopez svakodnevno naporno vježba kako bi održala dobru liniju.

Najmršavija mama je svakako Victoria Beckham koja uz (pre)mršavu liniju, njeguje i savršen stil te si ne dopušta izlazak u javnost u casual izdanjima.

Najopuštenije među holivudskim mamama su Heidi Klum i Halle Berry koje svoj besprijekoran izgled mogu ponajviše zahvaliti dobrim genima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju