Aleksandra Grdić, Steafni Hohnjec i Tina Katanić su uživale u pravoj svadbenoj svečanosti, prvom plesu i bacanju buketa, no bez mladoženje. Još nisu spremne za odlazak pred oltar, no rado nose revije vjenčanica

'Od ljubavi do zaruka i vjenčanja'  je priručnik namijenjen budućim mladencima. U knjizi se mogu pronaći praktični savjeti za sve situacije kroz koje tijekom napornih mjeseci svadbenih priprema prolaze parovi.

'Ideja za knjigu je nastala na prezentacijama svadbenih potreba mladencima. Nesigurni su i imaju puno pitanja', rekla je autorica knjige Božena Fočić.

Robert Knjaz se pokušao sjetiti kako je zaprosio sviju suprugu, ipak je to bilo davno pa se nije mogao sjetiti, no siguran je da je bili jako romantično.

Na reviji vjenčanica održanoj na promociji knjige koja je izgledala poput prave svadbene svečanosti uz Stefani Hohnjec po tisućiti put vjenčanicu je nosila Aleksandra Grdić.

'Mogu reći da sam se udala već tisuću puta, no nisam se nikad razvela.Svi me prose i žele me odvesti pred oltar, no ja se ne dam jer sam još uvijek razigrana djevojčica', rekla je Alex.

Tina Katanić je otkrila zašto se ne žuri izreći sudbonosno 'da'. Iz iskustva prijateljica znam da što je svadba veća, brak kraće traje', rekla je Tina koja jednog dana kada naiđe pravi, ne želi veliku svadbu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju