Filmske obaveze poznate roditelje često odvode na različite krajeve svijeta. Brad Pitt i Angelina Jolie sa svojim klincima i klincezama borave u Londonu, a svaki slobodan trenutak provode zajedno. Brižni roditelji svoje su šestero djece iznenadili odlaskom u kino na 'Štrumpfove', što su oni prihvatili s velikim osmijehom te se uopće nisu zamarali okupljenim paparazzima. Najsretnija je pak bila najmlađa mamina dvojnica Vivienne Knox koja je strku promatrala iz maminog naručja

Zbog snimanja filma 'The World War Z' brad Pitt i njegova obitelj ljeto su proveli u Londonu, a klinci i klinceze, njih šestero uživali su u druženju s britanskim vršnjacima s kojima su pohađali razne ljetne tečajeve.

Djeca obitelji Jolie-Pitt u Americi se školuju kod kuće s privatnim učiteljima, no prilikom odlaska u stranu zemlju Brad i Angelina rado ih vode u igraonice i na razne tečajeve kako bi što bolje upoznali njihovu kulturu.

>> Angelina Jolie: Pogled koji hipnotizira

>> Angelina Jolie smjestila suparnicu Jen Aniston na drugo mjesto

Ljeto u Londonu za Brada je bilo radno, a Angelina je vruće dane iskoristila kako bi skoknula u Hrvatsku. Posjetila je Brijune na kojima su njezina djeca uživala u cjelodnevnom kupanju, a ona je uživala u predstavi 'Kralj Lear' teatra Ulysses.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju