Angelina Jolie nije bila zainteresirana za biološko majčintsvo dok nije upoznala Brada Pitta. Tako barem tvrdi u novom intervjuu za australski Marie Claire u kojem nastoji pokazati svoju blagu i ljubavi ispunjenu stranu

U australskom izdanju časopisa 'Marie Claire' Angelina Jolie priznala je kako nije htjela imati biološku djecu dok nije upoznala Brada Pitta, muškarca koji je uspio izaći na kraj s njezinim temperamentom, često opisivanim kao nemogućim.

Intervjuom je Angelina htjela dobiti naklonost javnosti i medija pokazujući svoju blagu, brižnu i prema Bradu ljubavi ispunjenu stranu.

'Prije nego li sam upoznala Brada, nisam htjela imati vlastitu djecu. Oduvijek sam htjela usvajati, ali me nije privlačilo biološko majčinstvo. Želim odgajati svoju djecu tako da razumiju da postoje nepravde u svijetu' točne su riječi glumice koja je započela vezu s Bradom dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston.

Hitno se traži spremačica! (za Angelinu Jolie)

Trenutno najpopularniji holivudski par koji je do sada punio novinarske stupce s usvajanjima djece i savršenim fotografijama s filmskih premijera, danas pažnju privlači s optužbama i prepucavanjima oko skrbništva nad svojom biološkom djecom Shiloh, blizancima Vivienne i Knoxom te troje usvojenih Maddoxom, Paxom, i Zaharom.

Liječnici rekli Angelini: Nema više djece!

Novim intervjuom Angelina je očito htjela dobiti naklonost javnosti i medija pokazujući svoju blagu, brižnu i prema Bradu ljubavi ispunjenu stranu. Je li zaista takva saznat će se kada krene brakorazvodna parnica koja se, unatoč opovrgavanju para, bliži punom parom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju