Da pošta i stara pisana pisma i danas rade čuda, pokazala je Angelina Jolie koja je na 'staromodan', ali očito i najiskreniji način odlučila pridobiti blagoslov Jennifer Aniston nakon što joj je ukrala muža i razorila brak

Angie je na adresu Jennifer Aniston poslala pismo pomirenja u kojemu traži da zakopaju ratnu sjekiru, navodi jedan američki tabloid.

Njihov neimenovani izvor tvrdi da se glavni motivi takve odluke kriju u njenoj želji da otkloni svu negativnu energiju iz svog života, a kojoj očito kumuje i Jennifer nakon ogorčenosti i bijesa što joj je ostavila nakon bitke za Brada Pitta. Pismom želi ostaviti prošlost iza sebe, a ideja se prema navođenjima izvora svidjela i glumcu koji je ponosan na svoju dragu što se odvažila na taj težak, ali svakako ljudski korak.

Jen je navodno bila šokirana, ali i impresionirana njenim potezom, tako da je na pomolu možda i početak jednog divnog prijateljstva što bi Angie i dobro došlo obzirom da je nedavno izjavila kako prijatelja uopće nema.

>> Angelina Jolie: Najtopliji osmijeh Hollywooda

>> Angie i Jen u borbi za Brada

Čini se da je glavna humanitarna predstavnica odlučila i u svoj život unijeti mir i istrijebiti negativne odnose. Dobro joj je krenulo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju