Izgleda kako nema kraja ljubavnom trokutu Jolie - Pitt - Aniston. Novi potez je povukla Angelina i započela još jednu svađu s Jennifer

Zatišje koje je vladalo u vječnom ljubavnom trokutu Jolie -Pitt - Aniston očito je samo varka temeljena na suzdržavanju, no nesnošljivost između dvije žene koje vole Brada Pitta ne prestaje.

Iako je Jennifer Aniston suzdržana kad je ta tema u pitanju, Angelina Jolie je prekinula šutnje. Tako je progovorila i regirala na nedavne uvrede koje je dobila od komičarke Chelsea Chandler. No, Angie se nije okomila na osobu koja ju je počastila s izrazima k*** i kuja, već je probudila neke stare duhove prozivajući Jennifer Aniston odgovornom za javno blaćenje njenog imena.

>> FOTO: Dvostruki seksepil Angeline Jolie

Naime, ona smatra da je Jenn glavna i odgovorna za sve izrečeno i da promišljeno stoji iza cijelog slučaja, a komičarka joj je poslužila samo kao alibi.

'Angelina je sto posto sigurna da je Jenn nagovorila Chelsea da je sramoti u svojim scenskim nastupima i izjavama za medije', izjavio je pouzdani izvor za National Enquierer.

Dapače, bivša supruga dragog joj Brada Pitta postala joj je očito glavna preokupacija i to uslijed promoviranja filma 'The Tourist'.

'Poduzetna Angelina nije stala na ljutnji već je preko zajedničkih prijatelja poručila Jennifer da tome stane na kraj, jer jednostavno neće više tolerirati komičarkine jezične eskapade', kaže.

Da podsjetimo, komičarka Chelsea Handler je javno oblatila Angelinu nazivajući je svakakvim pogrdnim nazivima te je stavljajući u kontekst otimačice muževa koja očito ima određene poremećaje osobnosti obzirom da nema prijatelja zbog čega sa njom ne treba imati posla.

Nakon navedenog događaja čak je reagirala i Aniston tražeći medijski mir i nije imala razumijevanja za govor svoje prijateljice Handler.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju