Uz to što su lijepe one su svakako i uspješne, a to su pokazale i visokim pozicijama na listi najbogatijih glumica. Angelina Jolie i Sarah Jessica Parker našle su se na samom vrhu Forbesove liste najbogatijih holivudskih glumica. Prekrasna Angelina je svoju najveću suparnicu, odnedavno sretno zaljubljenu Jennifer Aniston ostavila iza sebe, ona se naime nalazi na trećem mjestu sa zaradom od 28 milijuna dolara

46-godišnja zvijezda serije 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker zablistala je na vrhu Forbesove liste najbogatijih glumica Hollywooda. Iako je zadnji film u kojem je Parker glumila, 'Seks i grad 2' proglašen totalnim fijaskom, te osvojio nekoliko Zlatnih malina, glumica još uvijek na njemu zarađuje. Također iako je zadnja epizoda istoimene serije snimljena prije sedam godina, popularnost četiri uspješne prijateljice ne prestaje rasti.

>> Angelina Jolie kao vila iz bajke

>> VIDEO: Angelina Jolie izgubljena ispod haljine

Prvo mjesto na listi sa Sarah Jessicom Parker dijeli jedna od najljepših glumica svijeta, Angelina Jolie. Njezine zadnje uloge u filmovima 'Salt' i 'Turist' u godinu su joj dana donijele zaradu od 30 milijuna dolara. Isto toliko zaradila je i Parker, iako se u godinu dana nije pojavila u nijednom filmu.

>> Jen Aniston otkrila tajnu savršenog izgleda

Iza Jolie i Parker, treće mjesto na listi dijele zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston i oskarovka Reese Witherspoon, s godišnjom zaradom od 28 milijuna dolara, a iza njih slijede ponovno aktivna Julia Roberts i zvijezda 'Sumrak sage' Kristen Stewart s godišnjom zaradom od 20 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju