Iako se nalazi u vrlo sretnom razdoblju života što otkriva srdačni osmjeh, ali i veliki zaručnički prsten na njezinoj ruci, Angelina Jolie izgleda mršavija no ikad


Angelina Jolie se prvi puta pojavila u javnosti nakon zaruka za dugogodišnjeg partnera i oca njihovo šestero djece Brada Pitta. Iako je njezino lice kao i veliki zaručnički prsten otkrilo kako njezinoj sreći nema kraja Angelina je izgledala mršavija no ikad.

>> Angelina Jolie nekad i danas

Nakon što je protekle godine bila maksimalno angažirana u obiteljskom i poslovnom smislu okušavši u ulozi redateljice, što joj je oduzelo puno vremena i energije Angie je konačno usporila te se posvetila budućem suprugu i djeci. Zadovoljno je prošetala ispred okupljenih fotografa te ponosno istaknula prsten na ruci.

>> Haljina koja je 'pojela' Angelinu Jolie

No odabirom jednostavne casual svjetlo smeđe haljine, osim prstena, u prvom se planu našla i njezina premršava linija i blijeda put. Prije samo tri godine Angelina je na dodjeli nagrada 'Zlatni globus' svojom pojavom plijenila najviše pažnje, a danas, usporedivši fotografije doista možemo primijetiti veliku razliku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju