Jedna od najljepših holivudskih glumica Angelina Jolie osvanula je na naslovnici lifestyle časopisa 'Vanity Fair'. U intervjuu lijepa se glumica raspričala o proširivanju obitelji, budućem vjenčanju te prekidu glumačke karijere

Holivudska ljepotica Angelina Jolie krasi naslovnicu novog broja časopisa 'Vanity Fair'.

Osim prekrasnih fotografija koje potpisuje slavni fotograf Patrick Demarchelier koji je glumicu zadnji put slikao za naslovnicu Vanity Faira prije dvije godine te promocije najnovijeg filma 'Salt', lijepa glumica čitateljima je približila i svoj privatni život.

Tridesetpetogodišnja Angie pričala je o svojoj brojnoj obitelji te spomenula kako nije trudna, ali ne znači da ne želi biti, no prvo se želi više posvetiti svojim mališanima kojih, podsjećamo, ima šestero.

Isto tako, osvrnula se na vječno pitanje vjenčanja s Bradom Pittom ističući kako nije protiv toga, ali da se već osjeća kao u braku. Djeca su najvažnija stvar u njihovom životu i samim time odgovornost koja je puno snažnija od same ceremonije i papira.

Što se njezine karijere tiče Angelina je izjavila kako joj gluma nije prioritet.

'Gluma mi nije najvažnija u životu. Pomogla mi je u odrastanju, otkrivanju sebe i svojih mogućnosti zbog čega sam zahvalna, jer to je zabavan posao, ali mislim da neće još dugo potrajati jer imam prekrasnu veselu obitelj koja me ispunjava i koja me treba', izjavila je prekrasna glumica.

>> Angelina se konačno primila kuhače

>> Angelina želi barem desetero djece!

Osvrnula se i na posljednje napise o njezinoj kćeri Shiloh koja želi biti dječak, dodajući kako je i ona kada je bila mala stalno mijenjala uloge te kako je uvjerena da će malena Shiloh krenuti tatinim i maminim stopama i postati izvrsna glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju