Premijera romantične komedije 'Just Go With It' održana je u New Yorku. U centru pažnje su bile glavne glumice Jennifer Aniston i Nicole Kidman koje su se natjecale koja ima bolju frizuru

Romantična komedija koja će osvojiti žensku publiku priča priču o muškarcu koji tijekom putovanja na Havaje nagovori svoju asistenticu da glumi njegovu uskoro bivšu ženu kako bi pokrio laž koju je izgovorio mlađoj djevojci u koju je zaljubljen.

Jennifer Aniston tumači ulogu staromodne majku dvoje djece koju privlači plastični kirurg kojeg glumi Sandler koji je posebno komplicirana osoba, jer svakoj ženi s kojom je u vezi laže da je u braku kako se ne bi previše vezivao.
Problemi u odnosu s Aniston nastaju onog trenutka kad se pojavljuje Brooklyn Decker u koju se Sandler zaljubljuje.

Garancija za smijeh je glavni glumac Adam Sandler te tri atraktivne glumice Jennifer Aniston, Nicole Kidman i Brooklyn Decker koje se u filmu natječu za njegovu pažnju.

Uvijek decentna Jennifer čiji stil je nepogrešiv za premijeru je odabrala dugu crnu haljinu bez naramenica dok je Nicole Kidman koja je na premijeru stigla u pratnji supruga Keitha Urbana odabrala crni kožni sako i suknju.

Obje glumice su za premijeru raspustile kosu, a svoje su frizure cijelo vrijeme popravljale prstima pa su okupljenima priredile pravi show u kojem kao da su se natjecale čiji pramenovi će više doći do izražaja.

Najzapaženija gošća na premijeri je bila atraktivna Brooklyn Decker koja je mušku publiku osvojila fotografijama u Sport Illustrated izdanjima posvećenim ljepoticama u kupaćim kostimima, a 2010. proglašena je najljepšom djevojkom s naslovnice tog prestižnog i vrlo atraktivnog izdanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju