Glumica Anne Hathaway je poznata po svojim izjavama kako je predebela za Hollywood, no ipak je priznala kako ne brine o prehrani i ima brzi metabolizam pa ne mora vježbati i držati dijetu. Jedine vježbe koje radi su vježbe lica

Posjeti teretani su za nju rijetkost, no zato je pronašla novi način kako uvježbati ulogu i pritom razgibati mišiće lica.

Odjevena u traperice i jednostavnu majicu Anne je prolaznicima pripremila pravi igrokaz koji joj je poslužio kako bi uvježbala izraze lice za novu ulogu.

Bijela kraljica iz filmskog hita Tima Burtona Anne Hathaway se ponovno obrušila na holivudske standarde prema kojima svi željni uspjeha u filmskoj industriji moraju nositi konfekcijski broj 36.

Anne Hathaway: 'Ja sam najdeblja u Hollywoodu'

'Svi koji ne stanu u broj 36 morali bi hitno na dijetu, takav je režim u Hollywoodu', rekla je Anne koja nema problema s kilogramima i opušteno uživa u životu.

Tvrdi kako se ne podvrgava strogom režimu vježbanja, a za dobar izgled zaslužan je njezin brzi metabolizam. Ona je jedna od rijetkih sretnica koja se uspjela oduprijeti holivudskim standardima. Zna kako je od dobrog izgleda važnije dobro raspoloženje pa nastoji uživati u životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju