Ivana Banfić je videom u kojem je svojim obožavateljima pokazala što znači 'parati nebo' najavila povratak na posao. Uz novi album i pjesmu 'Slobodna' koja će se najviše svidjeti ženama otkrila je i da će se vratiti u odličnoj formi

Zdrav život i tjelovježba neizostavni su kod svakog sportaša, pa tako i kod zrakoplovaca. Upravo takav način života godinama promovira i pjevačica Ivana Banfić koja je, uz mnogobrojne druge sportske aktivnosti, iskušala i čari letenja te se i sama zaljubila u akrobacije.

Osim što je u više navrata 'parala nebo' skupa s pilotom Želimirom Trifunovićem, inače višestrukim svjetskim prvakom, Ivana se okušala i u akrobacijama snimajući spot s Branimirom Ambrekovićem, jednim od najboljih svjetskih akrobatskih pilota.

Ivana koja nakon pauze u karijeri koju je napravila zbog majčinstva radi na novoj glazbenoj poslastici priprema i iznenađenje za svoje obožavatelje. Tajnovita pjevačica nije htjela otkriti o čemu se radi, no šapnula nam je kako će sretni dobitnik zasigurno spoznati neopisiv osjećaj slobode koji je, priznaje, i sama osjetila ploveći nebeskim prostranstvima.

Ivanin novi album će izaći u proljeće 2011., a na njemu će se naći i pjesma 'Slobodna' koja je inspirirana letenjem nebeskim prostranstvima, a govori o hrabroj i samosvjesnoj ženi u koju upiru prstom zbog njene snage.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju