Nakon što su rekli sudbonosno da Belma i Mirza Džomba svoj dom pronašli su u Poljskoj gdje Mirza igra rukomet. Simpatična Riječanka brzo se snašla u novoj ulozi kućanice i žene, ali će zato na ulogu majke ipak malo pričekati

Belma Džomba preuzela je ulogu prave uzorite žene sportaša. I dok je jedan od naših najboljih rukometaša Mirza svoje mjesto pronašao u Poljskoj, lijepa Belma prati ga u stopu, a kako je i sama izjavila posao kućanice joj nije teško pao.

'Ja sam tipična supruga sportaša koja ga  dočeka s punom trpezom, podaprana i spremna', uz smijeh je pojasnila Belma svoje zadatke u kući.

'Činjenica je da više ne radim i baš mi se i nije bilo toliko teško priviknuti na takav način života, vjerujte mi nije teško', našalila se simpatična Riječanka dodavši kako tek kada Mirza dođe s treninga počinje prava akcija koja uključuje obilazak grada, druženje s prijateljima i romantične večere.

Ovaj novopečeni bračni par uživa u ljubavi i romantici, ali kada je riječ o proširivanju obitelji, guranju kolica i kupovini krevetića ipak će još malo pričekati.

>> Vjenčali se Mirza Džomba i Belma Hodžić

>> Iva Balaban: Ljubomorna sam na Boška!

Sada kada je kod kuće, bez većih obaveza Belma više vremena troši na njegu svoga tijela.

S obzirom da im je stan smješten preko puta teretane, dala si je zadatak. Odlučila je maksimalno raditi na svojoj figuri koja će, kako kaže, do ljeta biti besprijekorna.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju