Dva aduta kojemu serija 'Tračerica' duguje svoju popularnost su odjeća i obuća stvorena za izazivanje modnih zazubica. Atraktivne krpice i cipele mijenjaju se kao na traci na tijelima Blake Lively i Leighton Meester koje na ekranu izgledaju kao da su u njima rođene. No, da je i njima teško nositi 'teret' visoke mode dokazuje i televizijska Serena koja je se s gašenjem reflektora brzinski skida s visokih potpetica

Odjeća i štikle iz popularne serije 'Tračerica' željene su s gotovo jednakim žarom kao i kostimi iz serije 'Seks i grad'.

>>Blake Lively: Kada špagerice ukradu mjesto štiklama

Cipele su uvijek u prvom planu, gotovo uvijek barem 10 centimetara visoke, ove se cipele kočopore u svim bojama, dezanima zahvaljujući kojima noge glavnih glumica izgledaju još duže i atraktivnije.

>> 5 ormara zbog kojih nam klecaju koljena

No, da svega nekoliko minuta snimanja nekoliko kadrova može biti itekako bolno dokazuju i iziritirane noge Blake Lively koja s završetkom snimanja scene silazi s visokih potpetica u već svoje poznate špagerice bež boje. A da ni to nije tako jednostavno potvrđuje i pomoć asistentnice uz koju se očito sigurnije preobuva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju