Naglasiti dekolte mnogim je damama prioritet na crvenom tepihu. Dok neke to čine dubokim prorezima ili prozirnim materijalima, Blake Lively je to napravila na jedan pomaknuti i ne baš seksi način

Nakon što je u javnost procurila vijest kako su se Ryan Reynolds i njegova djevojka Blake Lively vjenčali u tajnosti, njegovi su se ženski fanovi morali pomiriti s tim da on nikada neće biti jedan od onih vječnih neženja u potrazi za pravom.

>>Blake Lively: Bolna cijena za seksi noge

Njegova prava je dugonoga plavuša i modna ikona čija popularnost niti u jednom trenutku nije bila okaljana skandalima, već vrhunskim kombinacijama koji inspiriraju modne urednike i žene željne dnevnih i večernjih modernih ideja.

>>Blake Lively: Razbarušena kosa osvaja bolje od dekoltea

Jednu takvu je predložila i na premijeri animiranog filma 'The Croods' na koju je stigla u kreaciji Mariosa Schwaba.

Mini haljina boje crnog vina prije svega je privlačila pažnju zbog neobično naglašenog dekoltea. Umjesto da ga ja otkrio dubokim izrezima ili potencirao čipkastim detaljima, ovaj dizajner austrijsko-grčkog podrijetla prekrio ga je PVC materijalom s efektom ogledala.

Za tu je modnu avanturu Blake dobila podijeljene komentare, ali budući da je Schwab, kako sam ističe, okrenut kozmopolitskim ženama otvorenih pogleda i spremnih na avanture.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju