Jedna od naših najuspješnijih sportašica Blanka Vlašić za samo mjesec dana vraća se na sportske terene, a dok iščekujemo nove visinske pothvate uspješna Splićanka pokazala je kako se izvrsno snalazi i na blatnjavom terenu za koji je odabrala trendi kombinaciju sportsko- elegantnog prizvuka kakav inače njeguje

Zadovoljni osmijeh na licu Blanke Vlašić izmamili su brojni mali obožavatelji koji su jednoj od naših najboljih sportašica pomogli u sadnji masline na svečanom otvorenju 'Maslinika atletskih velikana' u Parku mladeži u Splitu.

>>Blanka Vlašić: Maksi čizme i crvena minica

No razlog Blankinog dobrog raspoloženja je i dugoočekivani povratak na sportske terene s kojih je izbivala više od godinu dana.

>>4 modna trika za visoke žene

A osim što nas je ova uspješna Splićanka razmazila izvrsnim sportskim rezultatima isto je učinila i sa svojim modnim stilom koji nikada ne može proći nezamijećeno.

Baggy maslinastozelene hlače i crno- bijelo lepršavu vestu Blanka je uskladila uz omiljenu proljetnu obuću stvorenu za obavljanje obaveza sa stilom– balerinke. U trendi modelu ukrašenim mašnicom Blanka je s guštom zagazila u blato i zasadila svoju simboličnu maslinu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju