Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, Francuz Bob Sinclar, svojim je hitovima 'World Hold On' i 'Love Generation' pokorio svjetsku publiku, a mnoge celebove koji ga obožavaju bacio je na koljena. Vrata svog ureda otvorio je Fani Stipković

Svojim seksi imidžem i odličnom glazbom postao je slavan u cijelom svijetu, a ime Bob Sinclair uzeo je jer mu se svidio lik Boba u francuskom filmu Le magnifique.

Bob nije uspio ispuniti svoj san i postati slavni nogometaš ni tenisač, no 1986. se počeo baviti glazbom i postao omiljeni DJ.

'Status DJ-a uvijek uspoređujem sa supermodelima iz 90-tih, ako vas upitam za Naomi znat ćete tko je, a za neku curu koja ima 20 godina danas je traženi model nećete znati', opisao je status poznatih DJ-a Bob Sinclar.

Odlično tijelo i zvjezdani status Bobu su osigurali i mnoge modne kampanje. Atletsko tijelo voli pokazivati, a tvrdi kako mu je jedini cilj mladima poručiti kako svaki san može postati stvarnost.

'Sportaš sam i živim zdravo, zato i snimam razne reklame za donje rublje', rekao je.

Ovaj popularni DJ tvrdi kako su u glazbi skrivene sve emocije, a ljudi koji ne slušaju glazbu su prazni.

43 godine stara zvijezda živi u Parizu sa suprugom i dvoje djece, a bez obzira što mu mnoge svjetske zvijezde nude velike svote za svoje partyje, neke stvari ipak ne radi.

'Ne sviram na rođendanima, to bih učinio Rogeru Federeru i ne nastupam na vjenčanjima', rekao je.

Sinclar, koji se inače često fotografira bez majice, iznio je i svoj stav o drogi koju često povezuju s house glazbom.

'Ne drogiram se, ne pijem i ne pušim te ne volim kada se moje ime povezuje s tim porocima.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju