Skladno oblikovano tijelo i graciozno držanje rezultati su godina bavljenja baletom zahvaljujući kojima se glumica Bojana Gregorić uspijeva poigravati s modom. Tako svoj imidž mijenja sukladno situaciji transformirajući se po potrebi iz vamp žene u rokericu ili u ovom slučaju izazovnu klasičarku koja je crvenom minicom razbila uštogljenost predvidljivog dueta sakoa i haljine istaknuvši vitke i dugačke noge

Uvijek decentna ali sa sklonošću naglašavanja barem jednog detalja koji nosi predznak zavodljivog i seksepilnog glumica Bojana Gregorić uspijeva biti u centru pažnje gdje god da se pojavi.

>>Bojana Gregorić: Dekolte koji je teško ne primijetiti

Predvidljivu klasičnu kombinaciju u kojoj se pojavila na otvorenju muške multibrend trgovine Heraldi, glumica je razigrala vatreno crvenom mini haljinom koja je prkosila inače uštogljenosti dueta saoka i haljine na koji smo naviknuli.

>>Bojana Gregorić: Neobične čizme istakle fit noge

Osim toga minica je otkrila glumičin veliki adut, lijepo oblikovane noge kojih su stav i poza rezultat godina bavljenja baletom na kojima je 40 godina stara Bojana vjerujemo itekako zahvalna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju