Jedan od najprestižnijih filmskih festivala, onaj u Veneciji ove je godine otvorio film Georgea Clooneya ''The Ides of March'. Šarma na crvenom tepihu nije nedostajalo, za što se pobrinuo jedan od najseksepilnijih holivudskih glumaca, a za glamur su se pobrinule glumice Marisa Tomei, Vittoria Puccini i Evan Rachel Wood te bivši supermodel Cindy Crawford

Za odličnu zabavu na crvenom tepihu bio je zaslužan George Clooney. Njegova drama 'The Ides of March' čiji je redatelj te u kojoj glumi je otvorila 68. filmski festival u Veneciji. No za glamur i bljeskove fotoaparata zaslužne su glavne glumice Evan Rachel Wood, Vittoria Puccini i Marisa Tomei te posebna gošća, supermodel Cindy Crawford.

Glumice su se tijekom prvog dana festivala publici i novinarima predstavile u dvije kombinacije, onoj dnevnoj nešto ležernijoj te u večernjim toaletama dostojnim crvenog tepiha. U Veneciji se tako odigrala prava borba dizajnerskih haljina redom iz najnovijih jesenskih kolekcija prikazanih u ožujku na tjednima mode.

Najblistavija modna zvijezda večeri svakako je bila talijanska glumica Vittoria Puccini koja je odjenula usku bijelu haljinu posutu kristalima koju potpisuje Versace.

Supermodel Cindy Crawford koja je u Veneciju stigla kao gošća Georga Clooneya suvereno je vladala crvenim tepihom u asimetričnoj haljini Roberta Cavallija. Glamurozna toaleta u jarko crvenoj boji sa svjetlucavim ukrasima i dugim šlepom u kombinaciji s dijamantnim nakitom te vrtoglavim crvenim štiklama podsjetili su zašto ova 45 godina stara dama još uvijek nosi titulu supermodela.

Glumica Evan Rachel Wood nosila je bijelu haljinu Alessandre Rich od šantung svile i crne cipele Giuseppe Zanotti, a haljinu iz jesenske kolekcije Marios Schwab u kaki boji odabrala je Marisa Tomei.

Festival se zatvara 10. rujna do kada nas očekuje prava parada dizajnerskih haljina i pregršt odličnih filmskih naslova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju