Kivanc Tatlitug koji je srca obožavateljica osvojio u seriji 'Asi' te su s oduševljenjem dočekale novu seriju 'Bijeg' u kojoj zgodni i šarmatni Kivanc ponovno tumači glavnu ulogu snimio je i reklamu putem koj eponovno zavodi

Kivanc Tatlitug, glavni glumac serije 'Bijeg' koja se trenutno prikazuje na Novoj TV, svojedobno je snimio i reklamu s najljepšom turskom glumicom Tubom Büyüküstün poznatijom kao Asi.

Fanovi ovo dvoje glumaca već duže vrijeme navijaju da Brad Pitt Bliskog istoka i prelijepa Tuba počnu zajedno snimati seriju. U arapskom svijetu ovi glumci su stekli veliku popularnost tako da je čak arapska postaja 'Arab MBC' uložila veliki napor kako bi Kivanca i Tubu, kojoj je danas 4. srpnja rođendan nagovorila da zaigraju u istoj seriji.

>> Turski Brad Pitt počeo lomiti srca Hrvatica!

Dok fanovi nestrpljivo očekuju seriju s Asi i Kivancom, zasad će se morati zadovoljiti tek s reklamom u kojoj ovi glumci promoviraju parfem.

Gledatelji Nove TV Kivanca mogu gledati i u seriji 'Bijeg' u kojoj mu je partnerica Sedef Avci, koja je u ranoj mladosti dvaput pobijedila na izborima ljepote. Izabrana je za Eliteov model 1997. godine u Turskoj, a 2001. svoju je zemlju predstavljala na svjetskom izboru za Miss Universe u Portoriku. No iako su mnoge partnerice pale na šarm Brada Pitta Bliskog istoka ova 29-ogodišnja ljepotica je ipak u sretnom braku s njegovim imenjakom Kivancem Kasablijem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju