Imao sam prijatelja koji je imao veliku obitelj, kod njih za doručkom uvijek je bilo veselo. Zavidio sam mu, priznao je Brad koji kao pravi tata mnogobrojnoj djeci priprema doručak i roštilj

Cannes je pravo mjesto za promociju filma, opuštanje i čavrljanje s novinarima. Upravo to misli i Brad Pitt koji je tijekom promocije novog filma 'Tree of Life' u Cannesu medijima otkrio zbog čega mu ne smeta kaos koji mu svakodnevno priređuje njegovih šestoro mališana.

- Iskreno, volim taj kaos u kojem živim. To sam priželjkivao još od djetinjstva. Imao sam prijatelja koji je odrastao u velikoj obitelji. Kod njih je za doručkom uvijek bilo bučno i veselo. Tata je pekao palačinke, mama pravila kavu...bili su velika sretna obitelj. Zavidio sam mu, priznao je novinarima Pitt koji je ostavrio svoju želju i osnovao veliku obitelj.

- Postao sam majstor za pripremanje doručka. I za roštilj, naravno - dodao je Brad koji nije najbolje prošao nakon premijere novog filma Terrenca Malicka u kojem igra strogog oca patrijahalne obitelji. Meidji su film nazvali zamornim i prepotentnim , a kako Malick nije došao u Cannes kritike su se obrušile na glavnog glumca.

>> Brad voli Angie, voli li ona njega?

>> Obitelj Brangelina konačno na okupu

- Počeo sam pažljivije birati filmove. Svjestan sam toga da će ih moja djeca jednom gledati. Želim da budu ponosni na mene, zaključio je Brad koji je u samo jednom intervjuu potvrdio zašto ga žene smatraju tako seksi. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju