Red Carpet je krenuo s novom rubrikom 'Burn & David Guetta – party all night' koja će kroz deset tjedana pratiti aktivnosti trenutno najpoznatijeg DJ-a Davida Guettu.

U prvom izdanju Burn & David Guetta vidjeli smo reportažu s otvorenja IMS-a i partyja u klubu Pacha kao i detalje o tome što će sve gledatelji imati priliku osvojiti tijekom lipnja i srpnja. Veliki Burn & David Guetta party na kojemu će glazbu puštati DJ Go Cut održat će se na krovu Vita fitness zgrade 10. lipnja u Zagrebu tako da će showbiz magazin donijeti iscrpni izvještaj s tog VIP partyja kao i intervjue s brojnim zvijezdama koje ne propuštaju ovakve ekskluzivne događaje.

>> Jelena Rozga i Jen Aniston pod povećalom Fashion Gurua

Ekipa Red Carpeta odlazi na Ibizu gdje će napraviti veliki intervju s Davidom Guettom, a pripremit će i specijal o gostovanju Davida Guette u Hrvatskoj. Gledatelji će imati priliku između ostalog osvojiti i karte za koncert u Splitu koji je najavljen za 30. srpnja. Obožavatelji Davida Guette zahvaljujući Red Carpetu i Burnu bolje će upoznati svjetski poznatog DJ-a i dobiti priliku pratiti ga u stopu na nekim od najpopularnijih i najposjećenijih partyja i koncerata u svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju