Lijepa Cameron Diaz je na premijeri novog crtića o omiljenom zelenom čudovištu ponovno bila žena u crvenom. Ultra kratka mini haljina pokazala je njezinu seksi, ali i zaigranu stranu

Možda princeza Fiona koju je Cameron Diaz 'oživjela' u animiranom filmu o Shreku ne bi mogla biti zavodnica u uskoj crvenoj haljinici, ali plavokosoj glumici to je glatko i bez problema pošlo za rukom.

Na premijeri 3D filma 'Shrek 3' u Los Angelesu, glavna je zvijezda bila simpatična Cameron koja je u mini haljini s potpisom Oscara de La Rente pokazala svoj najveći adut – duge i zategnute noge.

I ovoga puta glumica je odabrala crvenu boju u kojoj smo je na crvenom tepihu vidjeli već nebrojeno puta. S obzirom na njezinu plavu kosu i blago preplanuli ten, ta nijansa joj itekako dobro pristaje.

>> Cameron Diaz: Ne moraju sve žene biti majke

>> I savršena Cameron Diaz ima celulit

S ležernom frizurom i s osmijehom koji nije silazio s njezina lica, bila je primjer prave kalifornijske ljepotice neopterećene voluminoznim i kompliciranim kreacijama koje smo ovih dan imali prilike gledati na jednoj drugoj obali, onoj u Cannesu na Francuskoj rivijeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju