Čini se kako je jedan od najpopularnijih neženja George Clooney pronašao ljubav svog života. No koji je to faktor X kojim ga je atraktivna Talijanka Elisabetta Canalis oborila s nogu i ukrala njegovo srce?

Iako jedan od najšarmantnijih neženja George Clooney još uvijek uspješno izbjegava ustanovu braka čini se kako se ipak našla jedna sretnica koja je barem trenutno zarobila seksi glumca.

Manekenka i ne pretjerano uspješna glumica Elisabetta Canalis glavna je i odgovorna za trenutnu Clooney situaciju koja je rastužila njegove brojne obožavateljice.

No što je to što je izdvojilo 32 godine staru glumicu od ostalih ljepotica koje su mu se doslovno nudile na pladnju?
Je li to vitka figura, duge noge i savršeno poprsje dugokose Talijanke ili pak njezin karakter i smisao za humor?

Poznato je da je glumac bio u brojnim vezama i to s poznatim damama poput Michelle Pfeiffer i Nicole Kidman no niti jedna nije imala onaj faktor X.

>> Cavalli: 'Elisabetta Canalis je erotski san'

>> George Clooney odustao od braka i djece

George i Elisabetta vraćali su se s večere gdje su ih dočekali brojni novinari.

Clooney je u crnom odijelu i košulji bez kravate izgledao bolje nego ikad, a njegova partnerica je uskladila odjeću te odjenula crni top i uske hlače koje su otkrivale njezinu vitku, besprijekornu liniju.

Iako je još rano za spominjati brak s obzirom da je i sam glumac izjavio kako mu to još nije došlo na dnevni red, nadamo se kako će ova veza prerasti u nešto više jer doista je lijepo vidjeti ovaj savršeni par zajedno na fotografijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju