Seksi mama Cate Blanchett krasi lipanjsku naslovnicu W magazina u svilenom topu Yves Saint Laurenta. Savršena u svakom pogledu Cate je jedna od onih žena koja za sebe to neće nikada priznati

U editorialu koji je snimila, 40-godišnja Cate uz Yves Saint Laurenta nosi dizajnerske komade Armani, Chloe i seksi kimono koji potpisuje modni brand Etro.

Iako ju mnogi smatraju jednom od najljepših glumica, ne smatra se seksi niti posebnom, a svjesna je da polako ide svom kraju.

>> Kad seksi mama biciklira!

Cate je u W magazinu otkrila kako je njezin odnos sa suprugom, scenaristom Andrewom Uptonom vrlo iskren i otvoren. 'Ponekad smo vrlo brutalni jedan prema drugome', rekla je glumica te dodala kako joj je, nakon što je snimila film 'Elizabeth' rekao da joj je preostalo svega 5 godina glume.

'Pripremio me na starost i dane kada me više neće toliko tražiti za uloge', pojasnila je Cate.

Lijepa glumica koja ima tri sina, osmogodišnjeg Dashiella, šestogodišnjeg Romana i dvogodišnjeg Ignatiusa priznala je kako je otvorena kada se radi o rođenju još jednog djeteta.

'Svi mi govore da moram imati curicu, no želim još jedno dijete bez obzira na spol, ali kaos koji mogu proizvesti tri dečka je odličan', priznala je glumica.

Sa suprugom ne razgovara o poslu, jer nije lako slušati prigovaranja, no tvrdi kako jako dobro zna što napraviti s njegovom kritikom kada ju čuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju