Iako je prve mjesece trudnoće vrlo teško podnosila vojvotkinji Catherine trudnoća savršeno pristaje. Lijepu kraljevnu krasi minijaturni trudnički trbuščić koji se kroz njezine elegantne modne kombinacije jedva nazire

Da se vojvotkinja u trudnoći dobro osjeća dokazuju i njezini javni nastupi koje s lakoćom odrađuje.

Catherine je tako dan provela u obilasku pacijenata bolnice St. Andrews gdje su je s oduševljenjem dočekali brojni građani.

>>Catherine Middleton hrabro naglasila (pre)tanak struk

Catherine je još jednom dokazala kako je majstorica reciklaže, za svoj posjet odabrala je elegantni kaput u boji čokolade marke Hobbs koji je nosila prije trudnoće, točnije prošle godine na Dan zaljubljenih.

Poznata trudnica Catherine Middleton slučajno je otkrila tajnu i neslužbeno otkrila spol djeteta


Odjevena u omiljeni kaput ukrašen remenčićem iznad razine struka dodatno je naglasio njezinu vitku trudničku liniju te crne salonke na visoku potpeticu lijepa kraljevna je blistala.

>>Catherine Middleton: Napokon otkriven trudnički trbuščić

Raspuštene kose i sa širokim osmijehom na licu srdačno i strpljivo je pozdravljala sve okupljene. No osim svojim prisustvom buduća majka je prisutne razveselila nehotičnom izjavom. Iako će tek za četiri mjeseca postati majka Catherine je dala naslutiti kako nosi djevojčicu.

Naime, kada je iz publike primila plišanog medvjedića ljepotica nije mogla sakriti osjećaje, te je ushićeno promrmljala kako će to biti poklon za njezinu k....

Iako rečenicu nije izustila do kraja već je prvo slovo dalo naslutiti kako će popularna ljepotica dobiti malenu nasljednicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju