Posebna gošća parade u čast Svetog Patrika, zaštitnika Irske bila je vojvotkinja Catherine Middleton koja je prilikom posjeta vojarni u gradiću Aldershotu osim dobrim raspoloženjem simpatije brojnih osvojila i malom nezgodom karakterističnom za žene

Na zelenom otoku tisuće Iraca okuplja se danas povodom dana Svetog Partika, zaštitnika Irske čiji su simbol zelena boja i djetelina.

Nezgode sa štiklama događaju se i najspretnijim damama

>>Najpopularnije britanske noge u pozi koja se ne zaboravlja

Prikladnu boju koja najavljuje i proljeće odabrala je najpopularnija britanska trudnica vojvotkinja Catherine koja je za već tradicionalni posjet  vojarni obukla Emilia Wickstead zeleni kaputić u kojem se na istom mjestu pojavila i prošle godine.

>>Catherine Middleton: Blistava trudnica otkrila najskriveniju tajnu

No lijepa trudnica pažnju nije plijenila identičnim modnim izborom, nego malom ženskom nezgodom koja ne zaobilazi ni najspretnije dame.

Naime, tijekom dijeljenja simboličnih stručaka djeteline vojnicima Catherine je zapela na metalnim otvorima dvorišta vojarne. Potpetica njezine crne štikle upala je kroz mali otvor i onemogućila joj kretanje, no oslonjena na princa Williama Catherine je ne skidavši osmijeh s lica, rukom izvukla potpeticu i malu nezgodu riješila u trenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju