S velikim se iščekivanjem prati modni stil najpopularnije britanske trudnice koja je do sada unatoč drugom stanju spretno reciklirala stare komade odjeće uskih krojeva koje je tek izostavljanjem remena prilagođavala trbuščiću. No kako peti mjesec trudnoće ipak zahtjeva komotniju odjeću Catherine je po prvi puta svoj modni stil u cijelosti prilagodila drugom stanju

Vojvotkinja Catherine Middleton u prvim mjesecima trudnoće svoj modni stil tek neznatno je podredila drugom stanju jer trbuščić koji se tek počeo nazirati dopuštao joj je da uživa u obožavanim uskim krojevima kaputića i haljina s kojih je tek znala izostaviti remen, omiljeni joj dodatak u isticanju struka.

Trudnički trbuščić Catherine Middleton napokon je oslobodila uskih krojeva

>>Catherine Middleton: Na nezgode sa štiklama ni kraljevne nisu imune

No peti mjesec trudnoće i trbuščić koji sada već ima svoju formu i koji svakim danom raste zahtjeva komotnije krojeve odjeće kojima se vojvotkinja spretno prilagodila. 

Prilikom posjeta The Clare Foundation zakladi u Saundertonu Catherine je zablistala u kratkom bež kaputiću zvonolikog kroja koji osigurava potrebnu udobnost trudnicama.

>>Catherine Middleton: Blistava trudnica otkrila najskriveniju tajnu

Tijekom opuštenijeg dijela kraljevskog posjeta zakladi vojvotkinja je uživala u razgovoru sa štićenicima ustanove. Crna haljina dužine iznad koljena kratkih rukava i bijelog ovratnika stilom je ostala slična komadima odjeće koje Catherine inače preferira, ali ipak je njezin komotan i udoban kroj sada podređen drugom stanju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju