Unatoč jutarnjim mučninama vojvotkinja Catherine sve je sposobnija za obavljanje kraljevskih dužnosti. Blistavog lica i još uvijek besprijekorne linije pojavila se kao počasna gošća na dodjeli godišnjih nagrada BBC Sports Personality

Naputci liječnika kojih se vojvotkinja Catherine mora pridržavati s obzirom da je njezina trudnoća stavljena pod strogi nadzor uključuju između ostalog izbjegavanje putovanja, pretjeranu fizičku aktivnost i smanjen kontakt s obožavateljima.

>>Catherine Middleton: Jimmy Choo za sportsku večer

No ono u čemu Kate posebno uživa i čega se još uvijek  ne treba odreći svakako su javna događanja koja s lakoćom obavlja.

Na dodjeli godišnjih BBC-ijevih nagrada sportašima odlično raspoložena mlada trudnica  pojavila se u dugačkoj smaragdno zelenoj toaleti u kojoj je pažnju plijenila odvažnim prorezom koji je istaknuo njezine vitke atletske noge.

>>Catherine Middleton: Fotografija koja je srušila sve protokole

Haljina njoj omiljenog kroja  dugačkih rukava s decentnim V izrezom istaknula je njezinu još uvijek besprijekornu liniju. A povišena linija struka istaknula se kao  jedini detalj koji je dao naslutiti naznake drugog stanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju