Po prvi puta od kada su službeno postali vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine posjetili su središte svoje pokrajne, grad Peterborough. U bolnici u kojoj su razgovarali s oboljelima i osobljem, svojom spontanošću i vedrinom, srca je osvajala i otapala upravo simpatična Catherine

Već pri prvi prvom susretu s malim i velikim bolesnicima bolnice u Peterboroughu, Catherine Middleton je s osmijehom na licu i punog srca pokazala da njezin glavni adut za pridobivanje simpatija nisu samo damske haljine i savršene kovrče.

>> Lice koje se razveselilo Catherine Middleton

Zbijanje šala s pacijentima te pružanje riječi ohrabrenja može biti dio uigranog protokola, ali iskrenost i žar s kojim se vojvotkinja posvetila svojim 'obožavateljima' iskrene su reakcije nekadašnje pučanke.

>> Catherine Middleton: Fotografija koja je srušila sve protokole

Iako je dan kraljevskog vjenčanja bio trenutaka kada je bila najomiljenija Britanka, čini se da s vremenom njezina popularnost prerasla obožavanje obične djevojke koja je postala princeza u ženu kojom se Velika Britanija iskreno ponosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju