Ako je spekulacija o cijeni od 250.000 funti za vjenčanicu Catherine Middleton točna, mlada je vojvotkinja imala jednu od najskupljih vjenčanih haljina ikada. No, da rastrošnost nije obilježje njezinih modnih navika uvjerila nas je i na vjenčanju prijatelja u kojoj je stigla u već viđenoj haljini

Catherine Middleton ne samo da je i dalje vjerna modnim brendovima koje je nosila kao studentica, već kupljenu odjeću odlično čuva i reciklira.

Da nije djevojka koja iz sezone u sezonu mijenja svoj stil potvrdila je na vjenčanju prijatelja Sama Waleyja-Cohena, zaslužnog za obnavljanje veze između Catherine i princa Williama nakon njihova prekida 2007. godine.

Satensku crno-bijelu haljinu u kojoj se pojavila na ovoj svečanoj prigodi vojvotkinja je već nosila prije četiri godine prilikom večernjeg izlaska sa sestrom Pippom.

>> VIDEO Još jedan pogodak: Pučanka Kate sjajna u ulozi princeze Catherine

>> Princeza koja će zasjeniti Catherine Middleton

Upravo je svojim ekonomičnim i jednostavnim modnim izborima vojvotkinja Catherine osvojila simpatije mnogobrojnih žena sklonih 'ziheraškim' odjevnim kombinacijama koje u njoj vide svoj modni uzor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju