Monegaška kraljevska obitelj u Monte Carlu je obilježavala 150. jubilarni bal 'Bal De La Rose Du Rocher', čiji je prihod od ulaznica po cijeni od 750 eura namijenjen u humanitarne svrhe. Kraljevna koja se najviše isticale te mirisom ruža obilježene večeri bila je elegantna rokerica Charlene Wittstock

Komentari na modni izbor Charlene Wittstcok za jubilarni bal 'Bal De La Rose Du Roche' (Bal ruža) u Monte Carlu bili su prilično podijeljeni, jer je princeza glamuroznu toaletu boje slonovače s raskošnim blještavim ovratnikom sakrila bijelom kožnatom jaknom.

>> Charlene Wittstock: Sanjiv pogled princeze i ramena pobjednice

Princeza Charlene je glamuroznu toaletu s raskošnim blještavim ovratnikom sakrila bijelom kožnatom jaknom

Krivac za to bi mogao biti Karl Lagerfeld, stilist jubilarnog humanitarnog bala posvećenog različitim projektima za bolesnu djecu, koji je odlučio spojiti luksuz bezbrižne francuske ere 1900. godine poznate kao 'belle epoque' te moderno vrijeme pod utjecajem popa i rapa.

>> Charlene Wittstock: Ovako treba izgledati moderna princeza!

Graciozna princeza postavljeni modni zadatak je pogodila je bez greške, ne kompromirirajući ostala postavljena protokolarna pravila ovakvog društvenog događaja.

Nježni buket od pretežno ružičastog cvijeća dodatno je 'omekšao' rokerski' dio stajlinga i tako dodatno istaknuo bivšu plivačicu u otmjenom društvu plave krvi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju