Monegaška princeza Charlene kao i sve njezine 'kolegice' iz kraljevskih obitelji, ozbiljno je posvećena humanitarnom radu. Zbog svog aktivnog djelovanja s djecom s poteškoćama u razvoju u rodnoj Južnoafričkoj Republici, ovoj je glamuroznoj ljepotici uručena nagrada 'A Heart For Children'

Suze s vjenčanja prelijepe Charlene Wittstock ostale su tek na arhivskim fotografijama i u sjećanju zlopamtila, jer nekoliko mjeseci nakon što je stupila u brak s princem Albertom II., ova ljepotica zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom.

Upravo je to potvrdila na svečanoj dodjeli nagrada u Berlinu 'A Heart for Children' na kojoj joj je uručena posebna nagrada zbog rada sa siromašnom i hendikepiranom djecom u svojoj domovini.

Osim što je najmlađe učila plivati, također je bila aktivna promotorica Specijalnih olimpijskih igara koji imaju za cilj promoviranje i prihvaćanje ljudi s mentalnim poteškoćama.

>> Konačno! Princeza Charlene pokazala noge

>> FOTO: Ipak je ovo najglamuroznija princeza

'Primam ovu nagradu s ponosom i veseljem i u ime svih volontera koji predano rade. Danas je ona posvećena onima koji rade s djecom. Njihovo spašavanje je borba koju ne smijemo izgubiti' rekla je princeza prilikom primanja nagrade.

Modni odabir za tu priliku bila je lepršavim 'listićima' ukrašena haljina u boji crvenog vina kojom se još više približila poziciju najprofinjenije europske princeze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju