Ulazak Charlene Wittstock u monegašku kraljevsku obitelj bio je obilježen suzama na vjenčanju, zbog čega su krenule mnogobrojne spekulacije o razlozima zbog kojih je stupila u brak s princem Albertom II. S vremenom je ova bivša plivačica sve sigurnije i samouvjerenije zaplivala obavezama i dužnostima jedne princeze što je potvrdila na posebnom društvenom događanju u New Yorku

Filmske premijere, modne revije i dodjele nagrada gotovo se svakog tjedna održavaju u New Yorku.

Događanja u kojima glamur i celebrity svijet poziraju ispred ulaza prekrivenih crvenim tepihom nisu ništa posebno, no ukoliko se na jedno od njih pojave pripadnici europske plave krvi, riječ je o okupljanju pred kojim će se pokloniti čak i Velika jabuka.

Tako su u poznati hotel 'Cipriani' uz Anne Hathaway, Julie Andrews i Petru Nemcovu stigli princ Albert II. i njegova supruga Charlene Wittstock kako bi prisustvovali dodjelu nagrada 'Princess Grace Awards Gala'.

>> Princeza Charlene: Najljepše izdanje za hrvatskog predsjednika

>> Princeza Charlene: Blistavo izdanje potvrdilo sreću u braku

U spomen poznate princeze i holivudske dive Grace Kelly osnovana je zaklada koja svake godine nagrađuje mlade nade u svim oblicima umjetnosti, od plesa i glume do svih oblika filmskih umjetnosti.

Upravo stoga i ne čudi da je njezin sin Princ Albert II. odabrao baš ovaj događaj za prvi američki društveni događaj na kojem se pojavio sa svojom suprugom.

Unatoč pomalo sumornom početku njihova braka, supružnici su izgledali sretno i opušteno, a Charlene je u dramatičnoj haljini Christiana Diora dala do znanja da joj samopouzdanje kao i spremnost na izabranu ulogu sve više raste.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju