Glumica Charlize Theron je predah od snimanja iskoristila za šetnju sa svojim kućnim ljubimcima. Kako bi stanku što bolje iskoristila nije se presvukla iz filmskog 'kostima' već je među kupačima prošetala u dugoj zimskoj jakni i čizmama

Lijepa Charlize koja je prije sedam mjeseci prekinula devetogodišnju vezu s dečkom Stuartom Townsendom sretna je i zaposlena. Za osmijeh na njezinom licu nije zaslužan drugi muškarac već njezino zadovoljstvo i dva kućna ljubimca koji joj rade društvu u pauzama snimanja.

Glumica je izazvala čuđenje kupača na jednoj američkoj plaži kada je među njima prošetala odjevena u dugu zimsku jaknu i čizme. No Charlize nije zimogrozna već nije skinula scensku odjeću kako bi što bolje iskoristila kratku pauzu.

>> Charlize Theron: Psi su ispred muškaraca!

>> Charlize Theron: Plesom do seksi linije

Glumicu su nakon prekida mediji povezivali s kolegom Keanu Reevesom s kojim je nekoliko puta izašla na večeru. Poznaju se nekoliko godina, a zajedno su glumili u filmovima ''Đavolji odvjetnik'' i 'Slatki studeni'.

No ona i dalje u svoj život ne pušta niti jednog muškarca. Dugogodišnju vezu je prekinula jer je osjetila da između nje i Stuarta više nema kemije, a sama je sebi odlučila dati vremena kako bi shvatila što želi i bila spremna kada u njezin život uđe novi muškarac.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju