Cheryl Cole je odlučna u namjeri da ostvari karijeru u Hollywoodu. Nakon što joj je ukinuto mjesto u žiriju showa X Factor nije odustala već je stala pred kamere i to uz glumicu Cameron Diaz. U maniri prave žene novi početak je obilježila novom frizurom, a pridružila joj se i kolegica sa seta Cameron Diaz

Na setu filma 'What To Expect When You're Expecting' koji se snima u Atlanti, Cheryl Cole je pokazala novu frizuru s kojom je spremna za nove životne uspjehe.

Objektivi su je uhvatili u crnoj čipkastoj haljini koju potpisuje Emilio Pucci i vrtoglavim Louboutinkama, kombinaciji koja je otkrila kako su problemi sa zdravljem i kilogramima koje je imala svakako iza nje.

>> Cheryl Cole: Oporavak nakon (pre)mršavog izgleda

>> Cheryl Cole puta dva: Pronađite kopiju!

>> Cameron Diaz: Ultra visoke platforme za najduže noge Hollywooda

Svakodnevni odlasci u teretanu i predani rad na sebi itekako su se isplatili, a 28 godina stara pjevačica i glumica koja traži svoje mjesto pod zvijezdama izgleda odlično.

Dugu kosu zamijenila je kraćom verzijom, a bob frizura koju je odabrala z asvoj filmski debi joj odlično pristaje.

U filmu će Cheryl zaigrati ulogu članice žirija u jednom talent showu i to nakon što ju je Simon Cowell, tvorac X Factora na toj poziciji u američkom showu odlučio zamijeniti s Nicole Scherzinger.

U filmu jednu od glavnih uloga igra Cameron Diaz koja je svoju dugu kosu zamijenila loknama i pokazala potpuno drugačije izdanje od onog u kojem smo navikli gledati plavušu s najdužim nogama u Hollywoodu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju