Glumac koji je planetarnu slavu stekao ulogom fatalnog Face u seriji i filmu 'Seks i grad', otkrio je kako nije lako održavati muževno tijelo svojstveno pravim muškima facama

Vječna dilema između Face i Aidana nastavlja se i u drugom filmu 'Seksa i grada', a hoće li Carrie na kraju ostati vjerna svom fatalnom muškarcu, ili će zbog bračnih nesuglasica pokleknuti i okrenuti se bivšoj ljubavi saznat ćemo za koji tjedan.

Kod mnogih je žena Faca primjer pravog muškarca, a glumac koji ga utjelovljuje Chris Noth, za takav izgled mora uložiti puno truda.

U svom najnovijem intervjuu povodom nadolazećeg filma o četiri Njujorčanke, otkrio je kako je postizanje fizičke forme itekako mukotrpan posao.

'To mi je bila noćna mora. Otišao sam u wellnes centar u Brazil gdje sam vježbao kako bi se riješio obješenog trbuha i zategnuo mišiće. Taman kada sam se 'utegnuo', cure su otišle u Maroko uživati na suncu i mene tri mjeseca ostavile u New Yorku da čekam nastavak snimanja' otkrio je Noth.

'Cijelo to vrijeme sam morao redovito vježbati kako bi mogao nastaviti snimanje. Stvarno je bilo mukotrpno' dodao je.
Dok se Noth za savršenu liniju mučio nekoliko mjeseci, njegove kolegice iz 'Seks i grada' gotovo jednakim intenzitetom to čine tijekom cijele godine.

>> Chris Noth: Hvala Bogu na ženama kojima je trbuh seksi

>> VIDEO: Čiji preljub otkriva novi trailer za 'Seks i grad 2'

No, za razliku od njega to prihvaćaju znatno manje dramatično ne pridajući tome osobitu pažnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju