Najoblija žena Hollywooda Christina Hendricks koju krase raskošne ženstvene obline ipak ne ide na dijetu. Sama je sebi najljepša ovakva kakva je!

Glumica zbog koje se proširuju najskuplje dizajnerske haljine nedavno je dobila nadimak 'najoblija žena Hollywooda' pa su mnogi pomislili kako će se crvenokosa ljepotica odlučiti na odlazak na dijetu. No Christina je opovrgnula natpise i poručila kako voli svoje tijelo baš ovakvo kakvo je!

'Volim svoje tijelo ovakvo kakvo je, mnogi mi godinama govore da moram smršaviti, no ne želim', rekla je u razgovoru za britansko izdanje magazina Grazia.

>> Christina Hendricks: Moj izgled privlači i žene!

>> Christina Hendricks ima najljepši dekolte!

Krivac za raskošne obline koje mnogima uopće ne smetaju jer je glumica koja je stekla slavu ulogom u seriji 'Momci s Madisona' muškarcima brzo postala omiljena ljepotica s TV ekrana, je život u Italiji.

'Karijeru modela sam započela u Italiji, no brzo sam se popunila od tjestenina i kapučina. Tijelo mi se promijenilo i svidjelo mi se to što vidim', rekla je Hendricks.

Na tome što voli svoje ženstveno i seksi tijelo najviše može zahvaliti majci koja joj je pomogla da prihvati svoj izgled.

'Dobro se osjećam u svojoj koži, a za to se pobrinula mama koja nikada nije mislila da sam prevelika', dodala je.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju