Događaji na kojima treba prisustvovati kao pratnja svome suprugu princu Williamu, vojvotkinji Catherine sve lakše polaze za rukom. Osim što je sve prirodnija, točno zna kada je trenutak za opuštanje i šalu, a kada situacija zahtjeva ozbiljnost i prije svega dostojanstvo. Upravo je takva prilika bila prilikom dodjela ordena vojnicima koji su se vratili iz Afganistana koje je dodijelila upravo ona

Vrlo mali dio britanske javnosti još uvijek ispod brade Catherine Middleton opisuje kao bogatu udavaču koja je pod svaku cijenu htjela ući u kraljevsku obitelj.

Svoju je zrelost za ulogu supruge budućeg kralja ozbiljno shvatila te joj se predala ne stavljajući se u prvi plan, ali istovremeno obavljajući sve zahtjeve koji joj se postavljaju.

A to sve čini uvijek prikladno odjevena prilici u kojoj se nalazi. Tu je sposobnost prilagodbe demonstrirala i prilikom posjeta vojnicima irske garde koji su se vratili iz Afganistana kada im je uručila medalju za hrabrost.

>> Princeza koja će zasjeniti Catherine Middleton

>> Catherine Middleton: Lepršava minica za savršene noge

Strukirani kaput tamno plave boje inspiriran vojničkom uniformom bio je njezin modni izbor za tu priliku.

Uz damski šeširić modni dodatak bio je i broš u obliku djeteline, njezin doprinos izražavanju poštovanje irske kulture i tradicije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju