Supermodel Naomi Campbell već poznata po svojoj burnoj naravi ponovno je radila probleme i to na promociji svog novog parfema, napravivši scenu zbog pokvarenog dizala

Da zvijezda znaju biti poprilično zahtjevne i razmažene nije ništa novo.

Naomi Campbell jedna je od poznatijih problematičnih diva koja konstantno iznenađuje svojom bahatošću i arogancijom.

Na promociji svog novog parfema gdje se odvijao televizijski prijenos uživo, 'crna pantera' ponovno je izgubila živce i navodno demonstrativno napustila promociju jer je dizalo bilo u kvaru zbog čega je morala prehodati nekoliko stepenica.

Četrdesetogodišnja ljepotica poznata je i po agresivnom ponašanju te fizičkim obračunima, a meta su joj najčešće njezini zaposlenici.

'Osim što stalno kasni, na snimanjima ili poslovnim sastancima Naomi stvara nepodnošljivu i stresnu atmosferu', otkriva izvor blizak zvijezdi.

Na posljednjem putovanju lijepa manekenka je bocom od vina fizički nasrnula na direktora tvrtke koja plasira njezin parfem, na što su reagirali njezini tjelohranitelji i jedva je smirili.

>> Naomi Campbell izgrebala fotografa

>> Naomi Campbell: Djevojka od milijun dolara

Možda Naomi koja još uvijek zarađuje milijune dolara godišnje, smatra da joj je sve dozvoljeno pa ako mislite kako imate problema s nadređenim u firmi u kojoj radite, samo se sjetite ove priče.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju