Najutjecajnija ženka pop ikona današnjice Lady Gaga napokon je stigla u Hrvatsku. Želite li saznati nešto više o pjevačici pravog imena Stefani Germanotte svakako morate pročitati biografiju ‘Lady Gaga – u potrazi za slavom’

Ova žestoka biografija autora Paula Lestera istražuje nagli uspon Stefani Germanotte od dobre njujorške cure koja je polazila Katoličku školu Presvetog Srca do svjetski poznate pop ikone pod krinkom neobuzdane Lady Gage.

Lady Gaga svoj je uspjeh postigla uz pomoć divljeg imidža, zaraznih pop hitova s albuma ‘The Fame’ i ‘The Fame Monster’ te izazovne dvosmislene seksualnosti koja ju je pretvorila u gay ikonu. Njezin je uspon priča o jedinstvenom fenomenu slave postignute vlastitim radom - priča o Madonni našeg vremena.

Kao gorljiva obožavateljica Freddieja Mercuryja i Davida Bowieja, Lady Gaga prihvatila je glam 80-ih godina i ponovno ga oživjela u digitalnom dobu.

U samo nekoliko godina uzdigla se od nepoznate zabavljačice na klupskoj sceni Lower East Sidea do svjetske slave. Ovo je priča o njezinu brzom usponu, ispričana kroz prizmu divljenja i britkih novinarskih zapažanja.

>> VIDEO: Lady Gage na zagrebačkoj modnoj pisti

>> VIDEO: Tko su najmoćnije žene na svijetu?

Sretni dobitnici ove biografije su Marija Odžić, Barbara Franić, Ana Marin Toševski i Aleksandra Kantar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju