David Beckham raspričao se o svojoj obitelji. Medijima je otkrio kako ljubav između njega i Victorije još uvijek cvjeta te da rade na proširanju obitelji

Za razliku od supruge Victorije koja svako toliko puni medije svojim izjavama i fotografijama, za promjenu se oglasio i  David Beckham.

Seksi nogometaš raspričao se o svojoj brojnoj obitelji naglasivši kako oboje žele još jednog člana.

'Mi cijelo vrijeme radimo na proširenju obitelji , a ukoliko nam se posreći i dobijemo još jedno dijete to će biti predivno!', izjavio je 35 godina star David koji s Victorijom ima tri sina, jedanaestogodišnjeg Brooklyna, 7 godina starog Romea te petogodišnjeg Cruza.

Ljubav između ove dvije zvijezde još uvijek cvjeta, a nakon 13 godina veze još se uvijek zovu po nadimcima.

'Upoznali smo se dok je pjevala u grupi Spice girls. Victoria je imala nadimak Posh. Ja ju još uvijek tako zovem i za mene će uvijek ostati Posh, a ona mene zove 'Golden Balls', otkrio je David.

>> Beckham: 'Sramim se svojih golih slika'

>> Seksi David Beckham ima najružniju bradu!

David se raspričao i o sinovima koji su opsjednuti njegovim tetovažama te već sada po sebi flomasterima crtaju slične, maštajući kako će kad narastu i oni krenuti tatinim stopama.

No Victoria i nije veliki fan njegovog hobija pa je za sebe rezervirala dijelove tijela koje nitko osim nje i naravno Davida ne smije dirati.

Ova vesela obitelj bavi se i humanitarnim radom. Već 11 godina David, Victoria i djeca uključeni su u razne humanitarne akcije za pomoć djeci i odraslima u Velikoj Britaniji, ali i cijelom svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju