Ovogodišnja dodjela nagrade Oscar pokazala je kako glumice s viškom kilograma vole plavu boju. Je li to bilo sasvim slučajno ili se iza toga krije neki modni trik, nije nam poznato, ali dame su ponosno pokazale svoje najbolje izdanje

Jedno od najvećih glumačkih otkrića prošle godine svakako je glumica Gabourney Sidibe čija je izvedba zlostavljane tinejdžerke u filmu 'Precious' mnoge ostavila u pozitivnom šoku.

Već tradicionalno, časopis Vanity Fair uoči Oscara na svoju naslovnicu postavlja najveće holivudske nade, ali ove su godine nekako izbjegli punašnu Gabourney jer je 'predebela i precrna' te su je smjestili s unutrašnje strane magazina.

Šminkerski je časopis ipak pozvao mladu Gaby na post-Oscar party za koji se glumica, za razliku od nekih drugih uzvanica nije presvlačila. Na njega je stigla u haljini boje kobalta s aplikacijom srebrnog cvijeća u predjelu dekoltea i struka.

Tko je pogodio, a tko promašio na oskarovskom crvenom tepihu?

Dobitnica Oscara za sporednu žensku ulogu Mo'Nique pojavila se u istoj nijansi plave kakvu je nosila Hattie McDaniels, dobitnica Oscara 1939. godine za ulogu u filmu 'Prohujalo s vihorom'.

Dlakave noge su opet u modi?

Jennifer Hudson pokazala je svoje mršavije izdanje u jednostavnoj haljini naglašenog struka. Duga i nježna kreacija istakla je sve adute mlade pjevačice i glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju