Sliku savršene obitelji i blistave holivudske zvijezde koju Angelina Jolie godinama poslužuje medijima, svako malo poljuljaju informacije koje govore o njezinim učestalim depresijama povezanima s problemima s prehranom

Na promotivnoj turneji filma 'Salt', Angelina Jolie pojavljivala se u glamuroznim kreacijama s nezaobilaznim smiješkom na usnama.

Na putovanjima su je uglavnom pratila njezina djeca, dok je za odsutnog Brada, lijepa glumica imala samo riječi hvale i ljubavi.

No, Ian Halperin, autor knjige 'Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie' tvrdi kako je prošle godine oskarovka zbog duboke depresije tražila medicinsku pomoć.

Autor knjige tvrdi kako je prošle godine oskarovka zbog duboke depresije tražila medicinsku pomoć.

'Bila je iznimno umorna, zbunjena i depresivna, ali sve se to držalo u velikoj tajnosti. Angelina se mjesecima borila s ozbiljnom depresijom prije nego li je završila u bolnici' navodi se u knjizi.

>> VIDEO: Je li Angelina Jolie na rubu depresije?

>> Ima li Angelina Jolie najtanje noge u Hollywoodu?

'Mnogi je opisuju kao anoreksičarku. Ona je u svakom slučaju izgubila dosta kilograma, i ako još smršavi pretvorit će se u kost i kožu' istaknuo je jedan od Angelininih suradnika na snimanju novog akcijskog hita 'Salt'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju